Let's talk about work (and life)

Artikkelbilde

Ny utgivelse av apap/advancing performing arts project. 

04. februar 2016
Av Karoline Skuseth

Ett år etter at Silke Bake og Jacopo Lanteri kuraterte en rekke samtaler i Studio 13, har Tanzfabrik Berlin sluppet publikasjonen "Let's talk about work (and life)", en utgivelse i regi av apap/advancing performing arts project. 

Den første samtalen besto av at en aktør fra scenekunstfeltet inviterte en selvvalgt gjest til å snakke sammen om aktuelle arbeidsinteresser og fokus, konkrete arbeidsforhold og kunstneriske metoder, samt disse faktorenes samspill med eget privatliv. Etter denne første utvekslingen var det gjestens tur til å starte en samtale med en tredje person – og så videre, helt til siste gjest avsluttet serien ved å samtale med førstemann ut.

De fem utvalgte dialogene i boken belyser forholdet mellom arbeid og vennskap, kvinners stilling i scenekunst, kunstneriske samarbeidsprosesser og rollen umiddelbarhet spiller i skapelsesprosessen.

Bidragsytere: Igor Dobričić, Diego Agulló, Agata Siniarska, Sophia New, Giulia Palladini, Erik Göngrich, Marie-José Ourtilane, Eva Meyer-Keller, Mattef Kuhlmey og Siegmar Zacharias.

Vil du ha en kopi? Plukk en opp i den mobile bokhandelen som følger forestillingene i vårt program, eller overbevis oss om å sende en til deg per post.

Publikasjonen er gratis, utgitt med støtte fra EU-kommisjonen.